مارک راولی، کمیسر پلیس متروپولیتن لندن با اشاره به تبعات مناقشه حماس و اسرائیل در بریتانیا، خواستار وضع قوانین سختگیرانه برای مقابله با افراطگرایی شد.
به گزارش اسکاینیوز، راولی اعلام کرد هرچند بریتانیا برای مبارزه با نفرتپراکنی و تروریسم از قوانینی قوی برخوردار است، اما در مسیر مقابله با افراطگرایی هنوز خلاهایی قانونی وجود دارد.
راولی اضافه کرد باید تعریف حقوقی افراطگرایی در بریتانیا مورد بازبینی قرار گیرد تا راه برای برخورد قضایی با خاطیان هموار شود.
اسکاینیوز نوشت برخی مقامهای دولت بریتانیا معتقدند پلیس متروپولیتن در برخورد با آن دسته از طرفداران فلسطین که دست به نفرتپراکنی میزنند، از خود به اندازه کافی شدت عمل نشان نداده است.
میشل دونلان، وزیر علوم بریتانیا با اشاره به حمایت تعدادی از تظاهرکنندگان از حماس، خواستار اتخاذ تدابیر سختگیرانهتری در قبال تجمعات این افراد در بریتانیا شد.
یک فرد معترض حامی فلسطین روز ۲۲ مهر وحید بهشتی، فعال سیاسی مخالف جمهوی اسلامی را در لندن مورد حمله قرار داد و او را تهدید کرد که سرش را خواهد برید.
بنا بر این گزارش، محل تحصن این فعال سیاسی در مقابل دفتر وزارت خارجه بریتانیا در جریان تظاهرات حامیان فلسطین و حماس در لندن مورد حمله قرار گرفت.
بهشتی اعلام کرد دلیل حمله گروهی از معترضان حامی فلسطین، نصب پرچم اسرائیل در محل استقرار او بوده است.
کمیسر پلیس متروپولیتن لندن گفت اگرچه در برخی از تظاهرات حامیان فلسطین، صحنههای «ناراحتکننده» و «ناپسندی» رخ داده اما این اتفاقات در حدی نبوده است که علیه آنها اقدام قضایی صورت گیرد.
راولی افزود بازداشت افراد در صورتی که اعمال آنها قابل پیگرد قانونی نباشد، بیحاصل است و تنها به تشدید تنشها میانجامد.
او همزمان تاکید کرد نیروهای پلیس متروپولیتن هر کسی را که با نفرتپراکنی، خطوط قرمز را زیر پا بگذارد، دستگیر میکنند.
در پی درگیریهای مرگبار میان حماس و اسرائیل، تهدیدهای تروریستی و حملات یهودستیزانه موجب نگرانی شدید مقامهای کشورهای اروپایی شده است. بیم آن میرود مناقشه حماس و اسرائیل مخاطرات امنیتی فراوانی برای این کشورها به همراه داشته باشد.
روزنامه فیگارو روز ششم آبان با اشاره به نتایج یک نظرسنجی نوشت بیش از هفتاد درصد مردم فرانسه از احتمال وقوع حملهای تروریستی در کشورشان مشابه آنچه روز ۱۵ مهر در اسرائیل رخ داد، نگران هستند.
فلیکس کلاین، کمیسر دولت آلمان در امور مبارزه با یهودیستیزی، روز دوم آبان افزایش حملات علیه یهودیان را در این کشور محکوم کرد و گفت که ادامه این خشونتها آلمان را به «دوران خوفناک» گذشته بازمیگرداند.