کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان امروز حسین طلا را به عنوان مدیرعامل جدید شرکت توسعه و نگهداری امکان ورزشی منصوب کرد. طلا در اعتراضات خونبار و طولانی مدت سال ۸۸ فرماندار تهران، بالاترین مقام سیاسی-امنیتی پایتخت و رییس شورای تامین تهران بود.
او که همزمان معاون مرتضی تمدن، استاندار تهران در دولت محمود احمدینژاد (از ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹) بود، یکی از عوامل سرکوب اعتراضات سال ۸۸ و جنبش سبز و کشتار معترضان شناخته میشود. اتحادیه اروپا در سال ۹۰ حسین طلا را به دلیل سرکوب معترضان، تحریم کرد.
حسین طلا در همان سال ۸۸، به عنوان فرماندار نمونه تقدیر شد. پس از فرمانداری تهران، نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی شد. پس از نمایندگی مجلس، او شهردار اسلامشهر در غرب تهران شد.
او پیش از حضور در فرمانداری تهران، جانشین معاون سیاسی قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بوده است. قرارگاه ثارالله زیر نظر فرمانده سپاه پاسداران، مسئولیت امنیت تهران را در زمان اعتراضات و خیزشهای انقلابی برعهده دارد و مهمترین عامل سرکوب معترضان است.
حسین طلا که مدرک پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی بهشتی و دکترای مدیریت بحران از پژوهشگاه مهندسی بحرانهای طبیعی دارد، سمتهایی در شورای نگهبان داشته و مدتی هم رییس شرکت دخانیات بوده است.
حسین طلا، علاوه بر اینها مدتی مدیرکل حراست وزارت کار بوده است. تنها سمت ورزشی او، عضویت در هیات رییسه فدراسیونهای پرورش اندام و تنیسروی میز است.
حسین طلا سالها پیش درباره نقش خود در سرکوب اعتراضات جنبش سبز به سایت رجانیوز، پایگاه اطلاعرسانی جبهه پایداری گفت: «بعد از ظهر روز بیست و سه خرداد هشتاد و هشت در خیابان مطهری، من با موتور اطراف را گشت زدم و یکلحظه احساس کردم همه جا از کنترل خارج شده است. نه من، همه غافلگیر شده بودند.»
او گفت: با برخی از دستگاهها تماس گرفتم و گفتم یک نیرو بفرستید. بیایید فرمانداری را حفظ کنید که این اسناد از بین نرود. یکسری از بچههای فرمانداری و بچههای بسیج پایگاههای اطراف را جمع کردیم و خیابان میرعماد را بستیم و جمعیت بسیجی را نگه داشتیم.»