وزیر امور خارجه بریتانیا در واکنش به حمله به مجری ایراناینترنشنال گفت: «علیه اوباشی که تحت امر رژیم ایران در بریتانیا به مردم حمله میکنند، شدیدترین اقدامهای ممکن را در پیش گرفتهایم. ما چنین افرادی را بازداشت کرده و تحت پیگرد قرار دادهایم و درباره آنها اعلام نظر کردهایم.»
پوریا زراعتی، مجری برنامه «حرف آخر» روز جمعه ۱۰ فروردین، جلو منزل خود در لندن مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت و از ناحیه پا مجروح شد.
پلیس لندن چند روز بعد از این حمله اعلام کرد که مهاجمان سه نفر بودند و پس از این حمله بلافاصله به فرودگاه هیثرو لندن رفتند و انگلیس را ترک کردند.
روزنامهنگاران، فعالان سیاسی و مدنی و نهادهای مدافع آزادی بیان به شکلی گسترده حمله با چاقو به پوریا زراعتی را محکوم کردند و از دولت بریتانیا خواستند که آمران و عاملان این حمله را پاسخگو کند و از جمله سپاه پاسداران را در فهرست گروههای تروریستی قرار دهد.
روزنامه دیلیمیل هم در گزارشی به شرح تهدیدات جمهوری اسلامی علیه شبکه ایراناینترنشنال در پنج سال گذشته پرداخت و نوشت حکومت ایران از گروههای جنایتکار سازمانیافته برای حمله به اهداف مورد نظر خود در اروپا استفاده میکند.
دیلیمیل در این گزارش که روز ۱۸ فروردین منتشر شد، اقدامات خرابکارانه جمهوری اسلامی در بریتانیا را «حقیقتی ترسناک» خواند و افزود تهران مرتبا حملاتی را به شیوه گروههای تبهکار در خیابانهای بریتانیا تدارک میبیند و هنوز راهی برای مقابله با این عملیات پیدا نشده است.
به گفته کارشناسان، نهادهای امنیتی ایران استفاده از جنایتکاران سازمانیافته را روشی کمهزینهتر برای حمله به اهداف خود میدانند و معتقدند جمهوری اسلامی بدینترتیب میتواند نقش خود را در این رویدادها منکر شود.
دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا، روز چهارشنبه ۲۲ فروردین، در همین زمینه به شبکه فاکس نیوز آمریکا گفت: «بریتانیا سپاه را در فهرست تروریسم قرار نداده و روابط خود را با رژیم ایران قطع نکرده، اما با وزیر امور خارجه ایران در ارتباط هستم و میتوانم درباره رفتار غیرقابل پذیرش کشورش، پیامهای کاملا مستقیمی را به او منتقل کنم. به عنوان وزیر امور خارجه ترجیح میدهم به جای اینکه از همتایان فرانسوی یا آلمانی خود بخواهم به ایران پیام دهند، خودم شخصا این کار را انجام دهم.»
او افزود که لندن درباره تهدیدی که ایران برای منطقه ایجاد میکند، کاملا آشکارا اعلام موضع کرده و به همین دلیل است که بریتانیا تنها کشوری بوده که به صورت مستقیم برای عملیات نظامی در دریای سرخ و اقدام نظامی علیه حوثیهای مورد حمایت ایران، به آمریکا پیوسته است.
وزیر امور خارجه بریتانیا بر همبستگی کشورش با کشورهای متحد خود، به ویژه آمریکا، حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود و اهمیت نقش افراد یهودی در بریتانیا تاکید کرد.