بر اساس اطلاعات اختصاصی رسیده به ایراناینترنشنال، آرزو بدری، زن ۳۱ سالهای که شامگاه اول مرداد به دلیل حجاب در خودروی شخصی هدف گلوله پلیس قرار گرفت و شدیدا مجروح شد، روز چهارشنبه ۲۴ مرداد به علت آب آوردن ریههایش دوباره تحت عمل جراحی قرار گرفت و وضعیت سلامتش وخیم است.
آرزو بدری روز اول مرداد امسال و هنگامی که بعد از اتمام کار در شهرستان نور استان مازندران با خواهرش به سوی خانه میرفت، با ایست-بازرسی پلیس مواجه شد.
گزارشهای رسیده به ایراناینترنشنال حاکی از آن است که آنان خودرو را در جاده خاکی متوقف کردند، اما پلیس به سویشان شلیک کرد.
بر اثر این تیراندازی، آرزو از ناحیه کمر هدف اصابت گلوله قرار گرفت.
برای خودرویی که آرزو بدری سرنشین آن بوده، به دلیل رعایت نکردن حجاب اجباری، «حکم توقیف» صادر شده بود و پلیس از در عقب سمت راننده به خودرو شلیک کرده است.
منابع ایراناینترنشنال گفتند گلولهای که به آرزو بدری اصابت کرده، گلوله کلت بوده، در نخاع مهرههای بالای کمر او قرار گرفته و توان حرکت را از او گرفته است.
طبق این اطلاعات، در صورتی که این گلوله کمی بالاتر اصابت کرده بود، قدرت حرکت دستهای او را هم از بین میبرد.
ریه این زن جوان نیز در این درگیری آسیب جدی دیده است.
بر پایه اطلاعات اختصاصی رسیده به ایراناینترنشنال، خانواده بدری از جمله خواهر آرزو به شدت تحت فشار نهادهای امنیتی هستند تا در برابر دوربین رسانههای حکومتی حاضر شوند و درباره اتفاقی که برای او افتاده، «اعتراف اجباری» کنند.
منابع ایراناینترنشنال گفتند دادگاه رسیدگی به شکایت خانواده بدری تشکیل شده اما خانواده بدری از نتیجه آن و نحوه رسیدگی به شکایتشان رضایت ندارند.
آرزو بدری که فروشنده و صاحب دو فرزند است، پس از هدف قرار گرفتن ابتدا به بیمارستانی در شهرستان نور و سپس به بیمارستان خمینی شهرستان ساری منتقل شد و هماکنون در بیمارستان ولیعصر تهران در شرایطی امنیتی بستری است.
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان مازندران، تیراندازی پلیس به خودرویی را که آرزو بدری سرنشین آن بوده تایید و اعلام کرد راننده «بدون توجه به دستور پلیس همچنان به فرار ادامه داد که پلیس با توجه به قانون به کارگیری سلاح»، به سمت خودرو شلیک کرده است.
شلیک به آرزو بدری جدیدترین نمونه از خشونت شدید و مرگبار نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در زمینه حجاب اجباری علیه زنان است.
نهم مهر ماه سال گذشته، آرمیتا گراوند، نوجوان ۱۶ ساله، به دلیل بر سر نداشتن مقنعه در ایستگاه متروی شهدای تهران با حمله ماموران حجاب آسیب دید و به کما رفت.
او پس از ۲۸ روز بستری بودن در بیمارستان نظامی فجر، در روز ششم آبان جان باخت.
پیش از آن و در شهریور ۱۴۰۱، مهسا ژینا امینی، زن جوان ۲۲ ساله پس از بازداشت به دست گشت ارشاد به کما رفت و روز ۲۵ شهریور خبر درگذشت او در بیمارستان کسری منتشر شد.
نیروهای انتظامی و ماموران امنیتی جمهوری اسلامی در سالهای گذشته در موارد متعددی به خودروی شخصی افراد شلیک کرده و چندین کودک، نوجوان و زن را کشتهاند و در هیچ یک از این موارد، پاسخگوی عملکرد خود نبودهاند.
نگار کریمیان، زن جوان ۲۱ ساله اهل بروجن، روز شنبه ۱۹ اسفند سال گذشته در پی تیراندازی بیضابطه ماموران حکومت به خودروی او و خانوادهاش در دو راهی شهر «چمنسلطان» از توابع بخش الیگودرز استان لرستان جان خود را از دست داد.
۲۹ دی ماه ۱۴۰۲ نیز آناهیتا امیرپور، دانشجوی اهل کوهدشت و ساکن بروجرد بر اثر تیراندازی نیروهای امنیتی به خودروی ۲۰۶ کشته شد.
فرماندار بروجرد از تیراندازی به این خودرو و مرگ یکی از سرنشینان، «به دلیل بیتوجهی به فرمان ایست پلیس» خبر داد.
۱۹ خرداد ۱۴۰۲، در پی شلیک مستقیم و بدون هشدار قبلی نیروهای انتظامی به یک خودروی وانتپراید، کودکی ۹ ساله به نام مرتضی جان باخت.
بر اساس آماربرداری سالانه وبسایت هرانا، در سال ۲۰۲۳ مجموعا ۴۰۲ شهروند هدف شلیک نیروهای نظامی قرار گرفتند که از میان آنها ۱۲۰ شهروند جان خود را از دست دادند.