در پی انتشار گزارشها درباره شلیک پلیس مازندران به آرزو بدری به دلیل حجاب اجباری، عبدالحمید اسماعیلزهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، در خطبههای نماز جمعه روز ۲۶ مرداد گفت آموزش در نیروهای مسلح باید قوی باشد تا به افراد بیگناه شلیک نکنند.
مولوی عبدالحميد روز جمعه ۲۶ مرداد گفت: «نیروهای مسلح به خودروی افرادی به آنها مشکوک میشوند شلیک نکنند. در صورتی که گناه کسی محرز شود و خطر مشخص شد، طبق دستورات قانونی به لاستیک خودرو شلیک کنند.»
او بدون نام بردن از آرزو بدری اضافه کرد که در مواردی ماموران به خودروها شلیک کردهاند، اما مشخص شده که این خودروها هیچ مشکلی نداشتند.
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان مازندران، روز ۲۳ مرداد تیراندازی پلیس به خودرویی را که بدری سرنشین آن بوده تایید و اعلام کرد راننده «بدون توجه به دستور پلیس همچنان به فرار ادامه داد که پلیس با توجه به قانون به کارگیری سلاح»، به سمت خودرو شلیک کرد.
ایراناینترنشنال روز ۲۶ مرداد در گزارشی از افزایش فشار امنیتی بر خانواده بدری، پس از رسانهای شدن موضوع شلیک پلیس به این زن ۳۱ ساله و جراحت شدید او خبر داد.
بر اساس اطلاعات رسیده به ایراناینترنشنال، مقامهای امنیتی از روز پنجشنبه ۲۵ مرداد به خانواده آرزو بدری اجازه ندادهاند که از هتل خود خارج شوند و به ملاقات او در بیمارستان بروند. منابع آگاه گفتند اجازه خروج از هتل در روز جمعه به خانواده بدری داده شد، اما زمانی که به بیمارستان رسیدند، اجازه ملاقات پیدا نکردند.
در حال حاضر آرزو بدری بههوش آمده، اما قادر به حرکت، یا حرف زدن و غذا خوردن نیست.
در معرفی کابینه پزشکیان وفاق ملی رعایت نشد
عبدالحمید اسماعیلزهی در خطبههای نماز جمعه خود گفت که مردم پس از انتخاب وزرا نگران شدند که مسعود پزشکیان با این ترکیب کابینه نمیتواند کار کند.
او تاکید کرد که در معرفی کابینه وفاق ملی رعایت نشد، چون معنای وفاق ملی این بود که هم زنان، هم اهل سنت و هم شایستگان در کابینه حضور داشته باشند.
مولوی عبدالحمید بار دیگر گفت که نیمی از واجدین شرایط رای ندادند و حرف آنان این بود که اگر پزشکیان بخواهد هم نمیگذارند کار کند و نیم دیگر امیدوار شدند و رای دادند، اما کابینه معرفی شده امیدها را برآورده نکرده است.
امام جمعه اهل سنت زاهدان با بیان اینکه اهل سنت و زنان، از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی در ایران جایگاهی نداشتهاند، گفت: «در ۴۵ سال گذشته حدود ۳۰۰ وزیر در دولتهای مختلف بر سر کار آمد و تنها یک زن در کابینههای مختلف معرفی شد.»
اسماعیلزهی اضافه کرد زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل میدهند اما در کابینه پزشکیان با وجود این که انتظار میرفت حداقل سه وزیر زن حضور داشته باشد، فقط نام یک زن وجود دارد.
او درباره عدم حضور اهل سنت در لیست وزرای پیشنهادی هم گفت: «از اهل سنت که از اقوام اصیل ایرانی است و در مرزهای ایران در تمام جنگها کشته دادند، باز هم مثل ۴۵ سال گذشته یک وزیر وجود ندارد.»
عبدالحمید در پایان با اشاره به صحبتهای پزشکیان در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر اینکه «اگر نگذاشتند به وعدههایم عمل کنم استعفا میدهم»، گفت: «اگر به جای او بودم و این حرف را زده بودم الآن درنگ نمیکردم و استعفا میدادم.»
امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبههای نماز جمعه روز ۱۹ مرداد هم از پزشکیان خواسته بود که زنان شایسته و اقوام و مذاهب را در دولت به کار بگیرد.